Babyuitzet musthaves

Babyuitzet musthaves

Je hebt heel wat spullen nodig als je een baby krijgt. Maar wat zijn nou écht fijne musthaves om te hebben en hoeveel stuks heb je nodig? We hebben 2 fijne lijstjes gemaakt met musthaves in de categorie textiel en verzorging. De meeste items shop je makkelijk online bij Faye! 

  • Newborns hebben in het begin veel warmte nodig en mogen de warmte niet kwijtraken. Hierdoor zijn merinowollen slofjes heel erg fijn om in huis te hebben! Baby's raken de meeste warmte kwijt vanuit het hoofdje en voetjes. Om het hoofdje goed warm te houden kun je - indien gewenst - een gepersonaliseerd mutsje nemen.
  • Hydrofiele doeken zijn persoonlijk mijn favoriet. Je kunt ze eindeloos blijven gebruiken. Wat onze hydrofiele luiers zo bijzonder maakt is het mega zachte stofje, de unieke printjes en dat het is gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. Gebruik onze hydrofiele doeken bijvoorbeeld als onder- of bovenlaken, over een aankleedkussen heen, als dekentje, na een badje of als swaddle om mee in te bakeren. Ze zijn namelijk lekker groot!
  • Een wikkeldoek is ook een musthave om te hebben. Onze omslagdoeken zijn groot van formaat, waardoor je je kindje lekker warm kunt houden. De teddy of bamboe voering maakt het comfortabel voor je kindje. Een omslagcape is handig ook om mee te nemen naar het consultatiebureau! Je kunt het tevens ook gebruiken als dekentje. Ook de wikkeldoeken zijn te personaliseren met naam. 

 

Terug naar blog