Retourneren en ruilen

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Retourneren is bij ons geen probleem. Doe dit binnen 14 dagen. Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden, omruilen voor een andere maat mag wel, mits op voorraad. 

Hoe kan ik retourneren? 

Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar info@fayekids.nl en vermeld in de e-mail het volgende:
- Naam
- Ordernummer
- Product(en) die je wilt retourneren
- Reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail en ontvang je onze retour adres per mail.


Als wij de retourzending hebben ontvangen betalen wij binnen uiterlijk 14 dagen het betaalde bedrag terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retour voorwaarden:

Wij nemen alleen je retour in behandeling als het retourformulier correct is ingevuld én bij ons binnen is binnen 14 dagen! 
Stel je hebt op 1 januari je bestelling ontvangen, dan dienen wij je retour uiterlijk op 14 januari binnen te hebben. Is dit niet het geval kunnen wij je retour helaas niet verwerken. 

 

Let op: Wij accepteren alleen ongedragen, ongebruikte retourzendingen met alle labels er aan. 
Vanwege hygiënische redenen is het niet mogelijk om speentjes, bijtringen/bijtspeelgoed, speenkoorden en alle artikelen onder de categorie ´eten en drinken´ te retourneren. 

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn ontvangen, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Welk bedrag krijg ik terug?

Je krijgt, wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van het product geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen van 99,95 EUR, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Ruilen

Wil je een item liever omruilen voor een maat groter/kleiner of een ander item, dan kan je ons een mailtje sturen met daarin je verzoek om het te ruilen. Wij sturen je dan een verzendlabel. Het terugsturen is voor eigen rekening, maar wij zorgen voor de kosten van ons naar jou toe voor het nieuwe item! Dus je betaald maar één keer de kosten.