Lookbook bamboe & teddy dekentjes

Lookbook bamboe & teddy dekentjes

Je hebt een start gemaakt met je babyuitzet. Een lekker warm dekentje voor je winter/herfst baby of juist een luchtig dekentje voor je lente/zomer baby mag natuurlijk niet ontbreken. 

Wij hebben een brede collectie van verschillende soorten kleuren en stoffen, zodat er ook zeker iets voor jouw baby tussen zit! 

Wist je dat onze dekentjes geworden gemaakt van natuurlijke stoffen? 
De hydrofiele stof is een GOTS gecertificeerd stof, waardoor het erg veilig is voor je kindje. Het irriteert de huid niet, is ademend en neemt veel vocht op. 

Bamboe kent veel natuurlijke eigenschappen en is één van onze bestsellers. 
Het is een vier-seizoens dekentje, want vanwege de warmte regulerende eigenschappen houd het je kindje warm in de winter en koel in de zomer. Daarnaast is het anti bacterieel en neemt het veel vocht op. 

Teddy is ook een erg fijne stof welke vaak wordt gekozen voor de koudere maanden. Vanwege de zachte structuur bied het je kindje veel warmte. 

De dekentjes kunnen op twee manieren gebruikt worden. Zowel met de hydrofiele kant als met de teddy of bamboe kant. Hierdoor kan je leuk afwisselen. 

Kies je er voor om het dekentje te personaliseren met naam? Wij borduren de naam graag voor je. Je kan kiezen uit 6 verschillende kleuren borduurgaren en 2 verschillende lettertypes. De locatie van de naam kies je zelf, zodat je zelf kan bepalen aan welke kant je het dekentje wil gebruiken. 

 

Terug naar blog