Onze handgemaakte, duurzame kleding

Onze handgemaakte, duurzame kleding

Het is soms erg lastig om unieke, tijdloze kleding voor je kindje te vinden. Je wilt als ouder natuurlijk het allerbeste voor je kind. Je wilt bijvoorbeeld dat ze mooie, fijn zittende kleding hebben, maar natuurlijk ook dat het mooi blijft na zoveel wasjes, omdat er weer is geknoeid of lekker buiten is gespeeld. Het hoort er allemaal bij en dat maakt ook dat kinderen zo leuk zijn. Ze houden nergens rekening mee, maar willen gewoon plezier. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar kledingstukken die én fijn zitten én leuk uit zien én ook nog eens mooi blijven na tig keer wassen. Het liefst ook voor een leuk prijsje. We kunnen met trots zeggen dat het ons is gelukt. We hebben hele lange research gedaan, meerdere labels gesproken en uiteindelijk tot een hele mooie collectie gekomen. 

Je shopt bij ons handgemaakte kleding, veelal gemaakt van (biologisch) katoen, ontworpen door moeders en gemaakt in kleinschalige ateliers. Je kunt bij ons terecht  voor schattige of juist stoere jurkjes, maar ook voor hele fijne en moderne loungewear. We willen namelijk dat kindjes voor ieder gelegenheid er leuk uit zien! 

Onze designs zijn simpel en tijdloos en past daardoor goed bij de leefstijl van moderne ouders die niet van ´prinsessen jurkjes en super hero-stijl´ houden. 

We vinden het daarnaast ook fijn om enigszins een ´capsule gardrobe´ aan te bieden. Een deel van ons assortiment is unisex, maar kan ook makkelijk gecombineerd worden met meerdere items. Je hebt dus vaak maar een aantal kledingstukken nodig voor het samenstellen van meerdere leuke outfits! 

Terug naar blog