Het verhaal achter de ribbed sets

Het verhaal achter de ribbed sets

Onze ribbed sets zijn mega populair en dat snappen wij wel. Het zit heerlijk, het is geen standaard ´huispak/joggingpak´ en het is handgemaakt van een lekker zacht stofje. Wat het daarnaast ook bijzonder maakt zijn de mooie unieke kleuren!   

Vorig seizoen (toen we net waren gestart met de webshop) was dit artikel een van de eerste die we hadden ingekocht, en ook de eerste item die we verkocht hadden (de eerste klant van de webshop had maar liefst alle drie de kleuren gekocht!) We hadden er alle vertrouwen in waardoor we het in grote aantallen hadden ingekocht, maar in no time was het uitverkocht. Zowel de short (met een kort broekje) als de long versie (met lang broekje) waren erg geliefd. 

Dit keer zijn de ribbed sets net wat anders. Ze zijn nu gemaakt van 98% katoen en 2% elastaan, in drie unieke mooie pantone kleuren en heeft een leuk ribbel detail aan de onderkant van het topje, voor een net wat speelser effect!

HANDMADE

De ribbed sets worden één voor één met de handgemaakt in een kleinschalig atelier en worden vervolgens ook weer zorgvuldig gecontroleerd voordat ze onze kant opkomen! En eigenlijk wordt alles van A tot Z zelf gemaakt. Omdat er geen kant-en-klare stof in de gewenste kleuren is, worden de biologische stoffen in een ´dyehouse´ ofwel ververij op een natuurlijke manier ´geverfd´. 

ONTWERP

De ribbed sets worden ontworpen door een moeder, haar naam is Gizem. Ze laat zich graag inspireren door haar eigen dochter en kijkt bewust niet naar wat andere merken/labels doen, zodat ze écht haar hart kan volgen zonder invloeden van buitenaf. ´Less is more´ is een motto die goed bij haar past en dat zie je ook terug in haar ontwerpen. Haar achtergrond als Interior Architecht, Architecture and Art inspireert haar iedere keer om tot mooie ontwerpen te komen. 

Fijn zittende kleding voor kinderen hoeft dus niet meer saai of eenvoudig te zijn!

 uz

Terug naar blog